Dispozitivul care traduce in timp real
05/01/2016
Lenovo lanseaza un telefon performant in cadrul evenimentului CES 2016
05/01/2016

Noua inovatie in materie de tehnologie o reprezinta pantofii inteligenti

Pentru ca acest concept nu a fost atat de popularizat de specialistii in tehnologie, o companie franceza a venit cu ideea de a lansa pantofii sport inteligenti. Compania Zhor Tech lanseaza in cadrul evenimentului CES 2016, o pereche de pantofi inteligenti care sunt echipati cu o tehnologie performanta. Ideea de „smart” a perechei de pantofi consta in capacitatea acestora de a se conecta la smartphone.

Conform informatiilor furnizate de ideveice.ro, incaltamintea Zhor Tech este capabila sa se inchida singura pe piciorul utilizatorului, eliminand astfel necesitatea de a mai folosi sireturi, o aplicatie pentru smartphone-uri permitandu-ne sa fixam limba papucului pe picior oricum dorim. Separat, cei de la Zhor Tech au implementat in produsul lor si senzori care masora pasii facuti in fiecare zi, dar si presiunea cu care apasam de fiecare data cand facem un pas, datele putand fi analizate in aplicatia special dezvoltata de catre companie.

Pe langa aceste functii, incaltaminte detine si o functie de incalzire a piciorului utilizatorului, facand purtarea acestora mult mai placuta si mai confortabila. Si pentru ca orice produs atat de inovativ trebuie sa detina si o campanie buna de promvoare, incaltamintea Zhor Tech are propriul spot publicitar unde prezinta produsul si capacitatile acestuia.

[youtube id=”KhaEv-M_6_4″ width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *