Dispozitivul care traduce in timp real

O companie franceza urmeaza sa lanseze 4 tipuri diferite de smartphone-uri
04/01/2016
Noua inovatie in materie de tehnologie o reprezinta pantofii inteligenti
05/01/2016

Dispozitivul care traduce in timp real

Evenimentul CES 2016 pare sa fie locul celor mai inovative gadget-uri de anul acesta, iar  de data aceasta un dispozitiv surprinzator este un aparat ce traduce in timp real, intitulat sub denumirea de Illi.

Practic, Illi este un aparat portabil care functioneaza fara conexiune la internet, fiind capabil sa faca traduceri in timp real pentru conversatii. Modul de functionare consta in inregistrarea conversatiei, recitand mai apoi cuvintele intr-una dintre cele trei limbi pe care le intelege si pe care le poate traduce. Engleza, chineza si japoneza sunt limbile pe care illi le stie deocamdata si le poate traduce fara o conexiune de internet. Aparatul promite eficienta si rapiditate in traducere, dar si actualizat la gramatica limbii vorbite.

Dupa ce va fi lansat in cadrul evenimentului, urmeaza sa fie liber catre comercializare, insa nu se stie exact care va fi pretul dispozitivului sau incepand cu ce data va fi disponibil pe piata. Pana atunci, va invitam sa vizualizati videoclipul care prezinta aparatul si modul de functionare.

[youtube id=”B6ngM0LHxuU” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.