Google este mai accesat de pe smartphone decat de pe desktop in anumite zone geografice
08/05/2015
Legea care vrea sa extermine aplicatia Uber de pe piata
11/05/2015

Microsoft ingradeste accesul rezolutiilor superioare ale filmelor

Odata cu conceperea noului sistem de operare, Windows 10, Microsoft doreste sa faca din acest produs unul dintre cel mai dorit si sa il pozitioneze ca lider de piata. Imaginea favorabila pe care vrea Microsoft sa o construiasca in ochii publicului tinta este in proces de formare. Oficialii nu au pierdut timpul si au inceput sa scoata in evidenta punctele forte al noului sistem de operare, mizand pe avantaje si, in acelasi timp, incercand sa minimalizeze partile negative care vin la pachet cu acest soft.

Noul Windows va afecta in mare parte calitatea filmelor, intrucat acest soft foloseste o criptare hardware, numita PlayReady 3.0. Acesta functioneaza dupa un singur PC, accesand un cont. In caz contrar, utilizatorii vor fi limitati in a accesa rezolutii superioare ale filmelor.

Acest aspect a fost tratat cu superificialitate de catre Microsoft, incercand sa devieze specualtiile intr-o alta directie. Bineinteles, au facut ca tot raul sa para in final spre bine, astfel incat ei promit ca PC-urile care vor utiliza PlayReady 3.0 vor primi un continut sigur, autentic si exlcusivist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *