Microsoft ingradeste accesul rezolutiilor superioare ale filmelor
11/05/2015
Facebook vrea sa introduca butonul „Add a Link”
11/05/2015

Legea care vrea sa extermine aplicatia Uber de pe piata

Lansata in 2009 peste Ocean si ajunsa in Romania la inceputul lunii martie a acestui an, aplicatia Uber deja a dat nastere la o multime de controverse. Cunoscuta ca fiind o aplicatie pentru smartphone ce permite oricarui sofer sa transporte persoane si sa fie platit online pentru acest serviciu, in Romania este aspru criticata de multi soferi si in special de firmele de taxiuri.

Aplicatia se bucura de o popularitate vasta la nivelul Romaniei, popularitate care i-a adus o multime de aspecte negative. Romanii nu au stat cu mainile in san si au luat masuri in privinta acestui serviciu online. Astfel, s-a propus o lege prin care se vrea scoaterea aplicatiei de pe piata romaneasca. Concret, proiectul de lege prevede ca se interzice transportul public de persoane contra cost cu un autoturism, fara sa se detina o autorizatie de taxi valabila, relateaza Stiripesurse.ro.

Proiectul de lege a trecut cu un vot zdrobitor in Camera Deputatilor, 298 de voturi pentru, doua impotriva si 16 abtineri. Deocamdata se asteapta informatii cu privire la acest subiect, iar decizia finala va fi decisiva pentru aplicatia Uber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *