Apple Watch va mai scoate din functii
26/02/2015
Brandul Apple dat in judecata
26/02/2015

Logitech X300 – o boxa mica cu un potential ridicat

Noua boxa Bluetooth a celor de la Logitech este disponibila in patru variante de culoare pentru fiecare gust, Black, Red, Blue si Purple. Exceptand aspectul exterior, restul specificatiilor este identic, indiferent de varianta pentru care optati. Desi nu are o forma standard, dimensiunile sale maxime sunt de 152 x 69 x 71 milimetri si 335 de grame.

Puterea in cazul Logitech X300 vine de la patru difuzoare puternice amplasate la unghiuri diferite. Pe langa doua laterale, chiar si cele doua frontale sunt un pic inclinate pentru a genera intr-un mod suprinzator de convingator ca sunetul nu vine dintr-o singura directie. Sunetul este puternic, iar volumul maxim nu distorsioneaza deloc, nici macar dupa 60 de minute de auditie. Nu-mi dau seama daca exista o limitare undeva sau este vorba de un algoritm de compresie sau postprocesare care se activeaza automat. Important este ca da randament si nu este sesizabil momentul in care se activeaza.

Per ansamblu, este imposibil sa nu fiti atrasi de Logitech X300. Isi justifica de minune pretul de aproximativ 400 lei, are un sunet puternic si este cea mai rapida solutie pentru a crea ambianta la o sueta cu prietenii, indiferent de sursa de continut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.