Apelurile telefonice pe WhatsApp disponibile prin VoIP
25/02/2015
Logitech X300 – o boxa mica cu un potential ridicat
26/02/2015

Apple Watch va mai scoate din functii

Multi utilizatori nu au fost indeajuns de multumiti de totalitatea functiilor pe care le are un ceas inteligent, iar acest lucru i-a determinat pe producatori sa elimine acele optiuni care au primit feedback negativ.

Inainte de prezentarea oficiala a viitorului Watch, zvonurile au afirmat ca ceasul inteligent Apple va include un set bogat de senzori pentru monitorizarea parametrilor organismului care vor fi utili atat pentru amatorii de fitness, cat si pentru doemniul medical, in sa prototipurile care au ajuns in mana putinilor privilegiati nu au continut nimic de aceasta natura. Conform redactiei Wall Street Journal, cei care au sperat ca acesti senzori au fost implementati in decursul celor aproape sase luni care s-a scurs de la anuntarea Watch au toate motivele sa fie dezamagiti deoarece prima generatie a ceasului Appe va fi mai simpla decat se credea si spera.

Apple a fost nevoit sa elimine foarte multe dintre facilitatile hardware care i-ar fi permis ceasului Watch sa se faca remarcat in multimea de produse deja existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *