Noi functii pentru Google Maps
07/07/2015
Google l-a sarbatorit astazi pe creatorul personajului „Godzilla”
07/07/2015

Instagram schimba rezolutia fotografiilor

Instagram nu mai este o enigma pentru nimeni, la momentul actual fiind cel mai serviciu de partajare online a fotografiilor. Daca cei de la Facebook au fost putin sceptici cand au lansat acest produs, ulterior, cel mai probabil au ramas surprinsi cat de bine a prins la publicul larg si de numarul aflat in ascensiune al utilizatorilor.

Acum, Instagram are propria comunitate formata de un numar colosal de utilizatori. Multi dintre acestia sunt mai fideli serviciului Instagram decat retelei de socializare Facebook. Asa se face ca au reusit sa aiba un succes extrem intr-un timp scurt, iar pentru a isi rasplati utilizatorii, apliatia vine in mod frecvent cu diferite actualizari. Ca este vorba de o noi filtre, introducerea hashtag-urilor, editarea comentarilor sau orice altceva, toate acestea se materializeaza printr-un feedback pozitiv din partea utilizatorilor.

De data aceasta, Instagram tine cont de dorintele publicului si schimba rezolutia fotografiilor. Daca pana acum ne era permis sa partajam poze in format 640 x 640 pixeli, acum avem posibilitatea sa afisam imagini cu rezolutie de 1080 x 1080 pixeli.  Acest upgrade a venit in urma evolutiei smartphone-urilor care ofera rezolutii in format HD sau alte tipuri de rezolutii superioare. Odata cu aceasta schimbare, fotografiile vor avea o calitatea profesionista, fiind mult mai clara si fara modificari suferite la nivelul optimizarii. Serviciul lanseaza aceasta functie in toata lumea treptat pe iOS si Android, urmand sa ajunga si pe teritoriul Romaniei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *