Instagram are interfata noua pe web

Facebook Messenger beneficiaza de propriul joc
10/06/2015
Primul videoclip pe Youtube in format 8K
11/06/2015

Instagram are interfata noua pe web

Instagram este una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, aceasta punand la dispozitie utilizatorilor serviciile de incarcare a pozelor si video-urilor, de filtrare a imaginilor si de distribuire a acestora pe celelalte retele sociale. Platforma online a fost lansata in 2010, creatorii sai fiind Mike Krieger si Kevin Systrom, care ocupa in prezent functia de CEO al Instagram. Facebook a cumparat Instagram in anul 2012 pentru aproape un milliard de dolari. In anul 2014, serviciul Instagram a devenit a doua cea mai mare retea sociala pe plan global, numarul sau de utilizatori depasindu-l pe cel al utilizatorilor concurentului sau Twitter.

Initial, Instagram a fost lansata cu ideea sa fie disponibila doar pentru dispozitivele mobile, insa ulterior cand a inceput sa se bucure de succes si sa detina cat mai multi utilizatori, Instragram a venit cu un update care a constat in accesarea acesteia si pe web. Desi, ce-i drept aplicatia este folosita cu precadere de pe smartphone-uri, intrucat iti permite editarea imediata a fotografiilor si videoclipurilor facute cu camera acestuia, chiar si asa a fost un avantaj faptul ca exista si posibilitatea accesarii de pe web.

In prezent, Instagram a devenit o retea de socializare foarte importanta si populara, clasandu-se in topul celor mai utilizate platforme de socializare. In aceste conditii, oficialii ce se ocupa de prosperarea aplicatiei i-au oferit saptamana aceasta un update pentru web. Astfel, actualizarea consta intr-o interfata mai prietenoasa, cu o estetica mai luminata, practic cu un design mai putin incarcat si cu pictograme mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.