Facebook Messenger beneficiaza de propriul joc
10/06/2015
Primul videoclip pe Youtube in format 8K
11/06/2015

Instagram are interfata noua pe web

Instagram este una dintre cele mai mari retele de socializare din lume, aceasta punand la dispozitie utilizatorilor serviciile de incarcare a pozelor si video-urilor, de filtrare a imaginilor si de distribuire a acestora pe celelalte retele sociale. Platforma online a fost lansata in 2010, creatorii sai fiind Mike Krieger si Kevin Systrom, care ocupa in prezent functia de CEO al Instagram. Facebook a cumparat Instagram in anul 2012 pentru aproape un milliard de dolari. In anul 2014, serviciul Instagram a devenit a doua cea mai mare retea sociala pe plan global, numarul sau de utilizatori depasindu-l pe cel al utilizatorilor concurentului sau Twitter.

Initial, Instagram a fost lansata cu ideea sa fie disponibila doar pentru dispozitivele mobile, insa ulterior cand a inceput sa se bucure de succes si sa detina cat mai multi utilizatori, Instragram a venit cu un update care a constat in accesarea acesteia si pe web. Desi, ce-i drept aplicatia este folosita cu precadere de pe smartphone-uri, intrucat iti permite editarea imediata a fotografiilor si videoclipurilor facute cu camera acestuia, chiar si asa a fost un avantaj faptul ca exista si posibilitatea accesarii de pe web.

In prezent, Instagram a devenit o retea de socializare foarte importanta si populara, clasandu-se in topul celor mai utilizate platforme de socializare. In aceste conditii, oficialii ce se ocupa de prosperarea aplicatiei i-au oferit saptamana aceasta un update pentru web. Astfel, actualizarea consta intr-o interfata mai prietenoasa, cu o estetica mai luminata, practic cu un design mai putin incarcat si cu pictograme mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *