Panasonic se extinde catre zona medicala
10/06/2015
Instagram are interfata noua pe web
10/06/2015

Facebook Messenger beneficiaza de propriul joc

Dupa cum stiti Facebook Messenger este independent de reteaua de socializare Facebook. Cand spun independent, ma refer la faptul ca Facebook Messenger este o platforma de socializare integrala, care poate fi accesata separat de Facebook. Bineinteles, logarea se face folosind contul dumneavoastra de Facebook, insa puteti alege sa nu o folositi direct pe retea si alegand sa va instalati aplicatia Facebook Messenger in smartphone ori PC sau chiar sa o accesati pe web.

Pe parcurs s-au introdus mai multe functii si, astfel, Facebook Messenger si-a largit aria serviciilor pe care le ofera, la inceput au fost introduse apelurile, apoi apelurile video, acum va avea si propriul joc. Este vorba despre Doodle Draw, o aplicatie similara cu un joc, care foloseste aceasta platforma de socializare si este bazat pe desene intre utilizatori.

Doodle Draw se poate juca intre prieteni, intr-un mediu restrans si familiar. Astfel, daca sunteti orientati catre conversatii in cea mai mare partea a timpului petrecut pe Facebook, acest joc este placut si va puteti destinde alaturi de prieteni jucandu-l.

In cazul in care doriti sa incercati noul joc Doodle Draw pentru Messenger, nu trebuie decat sa accesati sectiunea de aplicatii din meniul serviciului si sa il cautati in lista de aplicatii disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *