Cum punem o parola unui fisier PDF?
18/06/2015
Twitter isi intampina utilizatorii cu un nou design
19/06/2015

Informatii despre noul Apple Watch

Apple Watch a fost lansat in primavara acestui an, iar dupa o lansare plina de succes si cu un profit urias, cei de la Apple pun bazele noului model. Cu toate ca nu exista o informatie oficiala despre noul Apple Watch, au aparut din ce in ce mai multe zvonuri care pretind ca Apple va lansa in 2016 urmatoarea versiunea a ceasului inteligent.

Insumand inforatiile aparue in mediul online, conform acestora noul Apple Watch va dispune de camera foto si video, de un nou sistem wireless, iar preturile vor mai mari pentru modelele premium. De asemenea, camera foto de care va dispune Apple Watch va putea efectua apeluri video intre utilizatori, dar, in acelasi timp va beneficia si de noile functii pe care watchOS 2.0 le va avea la indemana.

Apple nu se multumeste cu atat si vrea sa ofere si mai mult. De data aceasta, Apple are in plan ca noul smartwatch sa nu mai fie dependent de iPhone. Chiar ca modelul actual beneficiaza de functii care nu necesita conectarea la iPhone, urmatorul model se prea a fi total independent de smartphone, iar utilizatorul sa nu mai fie indgradit de acest impediment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *