Gmail lucreaza la o noua functie contra cost

Google l-a sarbatorit astazi pe creatorul personajului “Godzilla”
07/07/2015
Aplicatia care iti aduce SMS-urile din telefon direct pe calculator
20/07/2015

Gmail lucreaza la o noua functie contra cost

Gmail a castigat popularitate intr-un timp scurt si a reusit sa isi atraga un numar exorbitant de utilizatori, concurand puternic cu serviciul similar oferit de Yahoo. Gmail este disponibil atat pe PC, cat si pe dispozitive mobile, iar rata de utilizare pare sa fie mai mare pe smartphone-uri decat pe alte dispozitive. De asemenea, pe parcursul timpului cei de la Google au facut update la platforma de e-mail in mod frecvent, oferind diferite functii sau actualizand designul in concordanta cu respectivele tendinte.

De data aceasta, Gmail vine o functie in exclusivitate, functie pe care niciun alt serviciu de e-mail nu o mai ofera. Este vorba despre adresele de e-mail cu domeniu personalizat. Dar cum tot ce este nou si inedit costa, nici serviciul Gmail nu se abate de la regula. Pentru a beneficia de o astfel de adresa, trebuie sa va faceti un cont premium, pentru care veti plati un abonament lunar. Au fost listate trei variante, cu trei preturi diferite: Gmail Custom Adress, Gmail for work si Gmail for work unlimited.

Google  nu a oferit in mod oficial informatii despre aceasta functie, fapt pentru care nu se stie o data exacta cand doritorii isi pot achizitiona o astfel de adresa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.