Nokia revine pe piata telefoanelor mobile
20/05/2016
Asistent virtual pentru case inteligente
24/05/2016

Filmele animatie din 2016 pe care vi le recomandam

In ultima vreme, filmele de animatie au inceput sa se adreseze unui public semnificativ mai numeros, inclusiv adultii fiind încurajati să vizioneze o astfel de productie.

Zootopia

Zootopia se anunţă a fi una dintre cele mai bune animaţii ale primăverii şi spune povestea oraşului cu acelaşi nume în care animalele triesc în pace. O pace atât de frumoasă, încât o iepuroaică poliţistă ajunge să colaboreze cu un vulpoi care are probleme cu legea. Povestea propriu-zisă începe odată cu dispariţia unei vidre, care va declanşa o operaţiune de căutare din partea ineditei echipe.

Kung Fu Panda 3

Genul de animaţie care nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este la al treilea film al seriei. De data aceasta, celebrul Po ajunge într-un sanctuar al urşilor pândă, unde puterile maeştrilor în lupte sunt furate de un spirit străvechi. Cum va reuşi Po să rezolve această problemă vor afla în Kung Fu Panda 3. Tot ce-ţi mai putem spune este că Po va fi ajutat de familie pentru a trece peste acest obstacol.

Angry Birds

Suntem siguri că te-ai jucat măcar o dată Angry Birds pe smartphone-ul tău cu Android sau pe iPhone. Dacă ţi-a plăcut, este foarte posibil să faci o vizită la cinema să vezi filmul cu acelaşi nume, care are o poveste inspirată, desigur, din joc: porcii năvălesc pe insula păsărilor cu scopul de a fura ouăle. De exterminarea porcilor se va ocupa Red, a cărui voce este interpretată de Jason Sudeikis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *