Cea mai sexy femeie HACKER

Semnificatie culori in siteuri si sigle
05/11/2013
Download Internet Explorer 11 – Noua versiune
10/11/2013

Cea mai sexy femeie HACKER

Daca s-ar realiza un top al celor mai sexy femei hacker, Locul 1 ar fi detinut cu siguranta de Adeanna Cooke

Cea mai mare parte a lumii o cunoaste pe Adeanna Cooke prin prisma carierei sale ca model international si al aparitiilor in revista Playboy. Fanii ei, insa, stiu ca se pricepe si la programare, fiind un binecunoscut hacker. Modelul nu a urmat cursuri specializate, ci a fost mai degraba autodidact.

Hackingul a ajutat-o sa isi protejeze realizarile din cariera de model. Dupa ce fotografii cu ea au fost folosite de catre fostul iubit, fara acordul sau, Cooke a spart site-ul barbatului si a sters toate imaginile furate. Dupa acest eveniment, Adeanna a inceput sa le ajute pe femeile sau modelele ale caror poze erau postate ilegal pe Internet, fiind numita “Hacker Fairy” (Zana Hackerita).

O alta femeie hacker estte adolescenta Xiao Tian

Hackerita a creat renumitul grup de hacking China Girl Security Team. Cu peste 2.000 de membri, grupul este unul dintre cele mai mari din China, avand legaturi cu cele mai cunoscute grupuri de hacking din lume. Politia este si acum in alerta privind activitatile sale.

Kristina Vladimirovna Svechinskaya ocupa si ea in topul femeilor care s-au ocupat de hackerit siteuri web.

Fara indoiala, Kristina Vladimirovna Svechinskaya este una dintre cele mai renumite femei hacker din lume. Rusoaica este studenta la Universitatea din New York si a cauzat pana acum pierderi de milioane de dolari.

Specializata in folosirea programelor de tipul “cailor troieni”, Svechinskaya a atacat mii de conturi bancare, majoritatea din Statele Unite ale Americii, creand conturi false si avand o retea ce cuprinde noua persoane. Femeia a fost prinsa si, cel mai probabil, va fi pusa sub acuzatie. Se pare ca in decursul a doar cateva luni, rusoaica ar fi furat trei milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.