Cine este Grigore Moisil?
12/10/2012
Smartphone-ul Motorola RAZR i, mai performant cu 40% decat iPhone
12/10/2012

Facebook-ul mai atragator decat sexul!

Conform unui studiu realizat printre cititoarele unei reviste celebre pentru femei, afirma ca acestea au inceput sa converseze prea mult pe site-urile de socializare. Problema mai mare, insa, este ca in timp ce acestea participa la conversatii, relatiile lor din viata reala au de suferit.

Relatiile lor amoroase au de suferit din acest motiv. Mmulte femei recunosc ca prefera sa se conecteze pe Facebook, decat sa faca sex cu partenerul de viata.

10% din femeile care au facut parte la acest studiu, zeci de mii, au spus ca au interupt partida de sex pentru a verifica se ce mai intampla pe Facebook.

Sunt si femei care utilizeaza Facebook pentru a starni interesul potentialului partener cu fotografii sexy pe care le posteaza pe retaua de socializare.

40% din femeile chestionate au afirmat ca au folosit Facebook, Twitter sau chaturile pentru a flirta cu alti barbati decat iubitii sau sotii, iar 6% au afirmat ca aceste relatii au fost chiar si intime.

Louse Court, editor la revista Cosmopolitan si cel care a realizat acest studiu, sustine ca “Retelele de socializare sunt un instrument pentru multe femei tinere, dar studiul nostru dovedeste ca din cauza lor se creaza o serie intreaga de probleme in relatiile interpersonale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.