Facebook a eliminat o optiune
16/03/2015
YouTube vine cu un nou sistem de abonamente
16/03/2015

Facebook impune noi standarde

Facebook este cea mai populara retea de socializare, detinand un numar de 1,39 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Toti acesti utilizatori sunt din diverse colturi ale lumii, persoane cu diferite culturi, traditi, de nationalitati, rase si comunitati distincte.

Cum obiceiurile varieaza de la tara la tara, regulamentele site-ului de socializare erau adaptate in functie de normele impuse de regiunea respectiva. De curand, Facebook a lansat noi actualizari, prin care doreste sa clarifice la face ca si inainte, ca orice fel de postari care discrimineaza grupuri de oameni in functie de rasa, a orientarii sexuale, etnicitatii, nationalitatii sau religiei sunt strict interzise. De asemenea, orice postarile considerate a fi hartuire vor fi inlaturate, la fel ca si cele ce promoveaza organizatii teroriste sau tentativele sinucigase.

Conform publicatiei New York Times, Facebook va analiza cu atentie continutul ce afiseaza violenta, pentru a afla motivele pentru care acestea a fost postat. Mai exact, acesta va fi permis doar daca are rolul de a atrage atentia asupra unei probleme a societatii.

Mai multe informatii despre noile standarde actualizate ale Facebook puteti citi pe pagina oficiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *