Asus se pregateste de lansarea unei noi serii de telefoane
25/05/2016
Apple si-a marit portofoliul cu un MacBook
26/05/2016

Dupa modelul oferit de WhatsApp, aplicatia Viber ofera si ea criptare end-to-end

In urma cu putin timp WhatsApp a facut o actualizarea la nivel global oferind tuturor utilizatorilor cripare end-to-end pentru mesaje. De curand, oficialii aplicatiei Viber a facut anuntul conform caruia ofera si ei ofera criptare end-to-end pentru mesaje.

Numarul utilizatorilor acestei aplicatii depaseste 711 milioane, in intreaga lume. Criptarea este disponibilă după ce aplicația este actualizată la o nouă versiune pusă la dispoziție de companie. Criptarea mesajelor va oferi utilizatorilo run plus de siguranță în conversații deoarece mesajele nu vor mai putea fi interceptate. Criptarea se face pentru mesajele text, apeluri pe telefon, tabletă sau pe desktop.

Adițional, ne-am asigurat că fiecare utilizator are o cheie individuală criptografică asociată cu dispozitivul folosit[..]” a spus Michael Shmilov, CEO Viber.

Mai mult decat atat, noua funcție denumită Hidden Chats permite ascunderea ferestrelor de chat de pe ecranul principal așa că daca telefonul ajunge pe mâinile altcuiva și deschide aplicația Viber nu vor putea vedea conversațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *