Dupa modelul oferit de WhatsApp, aplicatia Viber ofera si ea criptare end-to-end
25/05/2016
Mark Zuckerberg a fost victima unor hackeri
06/06/2016

Apple si-a marit portofoliul cu un MacBook

Apple a lansat in decursul saptamanii trecute un nou MacBook si actualizari pentru hardware pentru anumite produse, precum MacBook 12 inci si MacBook Air.

Noul MacBook este realizat dintr-o carcasă metalică și este disponibil în mai multe opțiuni de culoare ce includ auriu, argintiu, gri dar și frumoasa culoare rose gold specifică dispozitivelor iPhone. Ecranul său cu diagonala de 12 inci este unul de tip Retina, touchpad-ul folosește tehnologia Force Touch, include un port USB de tip C și este capabil să ofere utilizatorilor o autonomie pentru o zi întreagă.

MacBook este cel mai subțire și cel mai ușor Mac pe care l-am construit și reprezintă viziunea noastră pentru viitorul dispozitivelor notebook. a spus Philip Schiller, vice-președinte Apple al departamentului de Marketing Internațional.

Apple a anunțat și un standard de memorie cu capacitatea de 8GB pentru toate configurațiile al MacBook Air cu diagonala de 13 inci. Fiecare Mac rulează sistemul de operare OS X El Capitan. Prețurile încep de la 1300$ și pot ajunge până la 1600$, în funcție de configurația aleasă de utilizator, conform redactiei TechCafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.