Romanii si indoielile pe care le au asupra cumparaturilor online
14/03/2017
Apple lanseaza actiuni sportive interne pentru propriul personal
13/04/2017

Din cauza timpului limitat, iPhone 8 poate fi lansat fara o functie majora

Lansarea modelelor marca Apple este, intotdeauna, in toamna asa cum s-a obisnuit de ani de zile. Insa, pentru noul model se pare ca timpul avut la dispozitie nu a fost suficient, iar iPhone 8 risca sa fie lansat fara o functie major. Este vorba despre camerele 3D care erau dorite pentru acest dispozitiv, insa se ia in calcul si varianta in care noile dispozitive nu vor dispune de acest upgrade la nive de functii.

Aceste camere 3D sunt obligatorii pentru a putea folosi functiile de realitatea augumentata, pe care Apple le-a pregatit deja. Insa in lipsa acestor camere 3D, functiile de realitatea augmentata nu vor putea fi folosite. Integrarea acestor camere 3D in iPhone 8 ar fi urmat sa diferentieze terminalul de concurenta si i-ar fi oferit companiei Apple un avantaj tehnologic imens pentru cel putin 1 an de zile.

Apple a luat decizia de a nu mai integra camerele 3D in Iphone-ul 8 pentru a nu risca sa amane lansarea dispozitivului. iPhone 8 urmeaza sa fie lansat cu aproximativ o luna mai tarziu decat iPhone 7S, dar ar putea fi disponibil chiar si in noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.