Ce trebuie sa stie clientii despre produsele Apple. Ordinul de la Comisia Europeana
04/10/2012
AVAMPREMIERA: Samsung Galaxy Note 2
04/10/2012

De ce a fost un tanar concediat de la Facebook?

Un fost manager in 2005 la Facebook, pe nume Noah Kagan, a fost concediat tocmai in perioasa in care compania s-a dezvoltat surprinzator.

In acest moment el lucreaza la la AppSumo, si abia acum a inteles de ce a fost concediat. Tot el scrie in blogul sau ca a avut nevoie de un an de zile sa scape de depresie.

Cu doar 2 luni inainte de a fi concediat, el fusese promovat. Acum intelege el a fost vinovat pentru ca a fost concediat.

“Eram foarte egoist. Doream sa atrag atentia, organizam diferite evenimente la birou, scriam pe blog facand mereu referire la brandul Facebook. Am vrut sa devin celebru”, marturiseste el.

“Nu prea ma pricepeam la planificare. Nu aduceam valoare companiei si nu am putut sa evoluez odata cu ea. Adica, atunci cand am fost angajat, eram potrivit cu acel post, reprezentam firma, dar ulterior, cand Facebook a evoluat mult, eu am ramas in urma”.

O alta problema era ca, echipa se marise de la 30 la 150 iar el nu mai putea colabora la fel de bine cu colegii lui.

Mai tarziu a realizat ca nimeni nu este de neinlocuit intr-o companie, iar experienta de care a avut parte la Facebook este mult mai importanta decat pierderea financiara suferita.

“Am devenit un adevarat profesionist datorita Facebook. N-am mai lucrat niciodata cu persoane atat de inteligente. Apreciez unde sunt acum si tot ce am invatat din faptul ca Nu mai sunt acolo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *