Orange se gandeste la o fuziune
04/03/2015
Android a platit un milion de dolari pentru aplicatia Waze
04/03/2015

Data lansarii smartphone-ului Samsung Galaxy S6 in Romania

Desi se stie ca oficial telefonul Samsung Galaxy S6 a fost lansat in Europa, in Romania inca nu a ajuns, uramand sa aiba loc lansarea si pe spatiul romanesc.

Samsung Galaxy S6 a fost prezentat in cadrul unui eveniment in Barcelona pe data de 1 martie 2015, iar de-a lungul acestei luni vor incepe precomenzile. Smartphone-ul va ajunge pe piata pe 10 aprilie, in peste 20 de tari, unele din Europa si Asia, dar si in Statele Unite ale Americii. Atat Samsung Galaxy S6, cat si Galaxy S6 Edge vor fi dinsponibile incepand cu aceasta data.

Cu toate acestea se mizeaza pe faptul ca telefonul va ajunge mai repede in Romania prin intermediul operatorilor de telefonie mobila. Vodafone Romania ne informeaza ca telefonul va ajunge in tara pe 17 aprilie. In ceea ce priveste pretul, acesta va fi la inceput destul de mare. La nivel international, pana la anunturile oficiale ale operatorilor, Samsung Galaxy S6 va incepe de la aproximativ 700 de euro. Acest pret este insa pentru versiunea de 32GB si Galaxy S6 clasic. In schimb, Samsung Edge cu aceeasi capacitate de memorie va costa 850 de euro. Cea mai scumpa versiunea va fi cea de 128GB la 900 de euro pentru Galaxy S6 si 1050 de euro pentru Galaxy Edge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *