Google va deveni banca si va emite carti de credit
09/10/2012
Cine este Grigore Moisil?
12/10/2012

Cu aplicatia STAR TAXI comanzi taxi online in doar cateva secunde

Siguranta, confortul si tehnologia sunt criteriile care definesc aplicatia Star Taxi in viata de zi cu zi in Bucuresti. Aplicatia a fost dezvoltata de romani care s-au bazat pe niste cerinte reale si au creat acest produs pietei din Romania. Ea ofera internet gratuit pentru soferi si clienti seriosi, in masini, direct de pe telefonul mobil.

Star Taxi permite utilizatorului sa isi comande taxi cu licenta, si sa vada unde se afla pe harta in timp real. De asemenea are posibilitatea sa decida daca vrea sau nu sa mearga cu un un anumit sofer pe baza ratingului si comentariile acordate de clientii anteriori. Dupa cum am mai mentionat, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi-Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

“Calatoria cu taxiul in Bucuresti poate deveni o placere. Efectuarea comenzilor se realizeaza prin intermediul unei aplicatii romanesti disponibila, atat pe smartphone-urile Android cat si iOS si care se adreseaza, in prima faza, unei numar de 200 de taximetristi, la care se vor adauga lunar peste 400 de noi soferi de taxi”, conform declaratiei lui Florin Stoian, directorul firmei ce a lansat Star Taxi.

Aplicatia este preinstalata pe un smartphone pe care soferul il are la dispozitie gratuit in prima luna.Star Taxi este o solutie suplimentara de gasire de noi clienti si e disponibila oricarui taximetrist care functioneaza conform legislatiei.

“E mai simplu cu Star Taxi. in loc sa astepti sa primesti comenzi prin statia radio, te deplasezi mai mult si iti cresti si numarul de clienti. in plus, este normal ca orice client sa isi doreasca sa comande si sa calatoreasca in cele mai bune conditii si conteaza foarte mult sa ii poti oferi ceva in plus, cum ar fi internetul gratuit din masina sau faptul ca poate comanda direct din aplicatie, fara sa sune la dispecerat si sa astepte minute in sir pentru un raspuns. De asemenea, el stie clar ce sofer ii vine la comanda, ce comentarii a avut de la alti clienti si poate comunica usor direct cu soferul respectiv prin chat-ul din aplicatie.”, conform decalartiei luo Dragos Cioboi, sofer de taxi din Bucuresti.

Star Taxi a redefinit transportul cu taxiul in capitala. Star Taxi impune un alt standard de siguranta si confort, normal si necesar intr-o capitala europeana.

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe Apple App Store si Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.