Cel mai scump si performant smartphone romanesc este Allview X2 Xtreme

Un nou serviciu prin satelit ofera imagini in timp real
17/06/2015
Skin Media si televizoarele Utok
17/06/2015

Cel mai scump si performant smartphone romanesc este Allview X2 Xtreme

Cand vorbim despre perfomanta unui smartphone sau pretul piperat, ne ducem cu gandul la iPhone sau Samsung, ceea ce in mare parte este adevarat. Insa, cel mai scump si performant telefon romanesc este Allview X2 Extrem. La cate functii detine poate fi comparat lejer cu marii lideri de piata in materie de tehnologie. Allview, unul dintre cei mai importanti integratori de electronice si dispozitive mobile la nivel local si, tocmai ce a lansat in Romania smartphone-ul X2 Xtreme, noul varf de gama al companiei, cu un pret care se apropie de marile flagship-uri lansate de gigantii tehnologiei mobile la nivel global.

X2 Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Procesorul este sustinut de solutia grafica PowerVR G6200 ce are o frecventa de lucru de 700MHz. Device-ul are dispune 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 192GB prin adaugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce il pozitioneaza in varful gamei Soul, conform wall-street.ro.

Smartphone-ul este disponibil deocamdata doar pe baza de precomanda la pretul de 2.199 lei, ocupand locul in varf in materie de cel mai costisitor smartphone romanesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.