Ţeapă pe WhatsApp cu vouchere
07/09/2017
Top motoare de cautare
15/10/2017

Ce este WordPress ? Cum te ajuta la realizarea unui site.

Dacă dorești un sit web remarcabil, fara restrictii, sa il poti customiza, atunci solutia vine de la WordPress, cea mai folosita platforma de siteuri web din lume. Aceasta iti ofera instrumente simple pentru a-ți publica propria afacere pe internet sau actualul tau hobby. Ceea ce vrei sa transmiti printr-un site web, iti vine in ajutor cu acest CMS.
Mii de situri noi se realizeaza în fiecare zi, de la situri mici pentru afaceri, portofolii de artiști și bloguri, la organizații media gigant, precum TIME și CNN ( Peste 28% din web rulează pe WordPress – cel mai mare procent din platformele web cunoscute ).

Creează situl perfect pentru afacerea ta, brandul personal, un eveniment sau un portofoliu. Este distractiv și simplu. Daca totusi ai nevoie de o echipa de developeri sau o firma de web design care sa iti sustina proiectul web, poti contacta Amigio: https://www.amigio.ro/contact , ce ofera solutii web pentru orice tip de serviciu online.

Noii tăi fani sau clienti te pot găsi mai ușor cu SEO nativ. Tot ceea ce trebuie să faci este să publici continut online.

Prin WordPress beneficiezi de funcționalități care te ajuta să publici orice, oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *