Care este antivirusul numarul 1 al anului 2013?

Generare parola puternica
19/01/2013
Ce este spamul ? Cum ne aparam de spamuri
22/01/2013

Care este antivirusul numarul 1 al anului 2013?

Clasamentul a fost realizat de laboratorul de testare austriac AV-Comparatives.
Poti downloada GRATUIT o licenta Bitdefender Internet Security 2013 pe 1 an, insa doar zilele de 23, 24 si 25 ianuarie, intre orele 15:00 si 16:00, de pe yoda.ro.

Romanii de la Bitdefender au ajuns lideri mondiali in domeniul softurilor antivirus pentru anul 2013. Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protectie a datelor si de prevenire a virusilor informatici.

Romanii de la Bitdefender au concurat cu: Kaspersky, F-Secure, AVIRA, ESET, avast!, Panda, Sophos, McAfee, AVG si altele.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorita unui mix puternic intre detectia bazata pe semnaturi si cea bazata pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealta foarte puternica si asta s-a vazut testare dupa testare. In mod clar Bitdefender merita acest premiu’’, afirma Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

Bitdefender a obtinut punctajul maxim in 8 dintre cele 9 runde de testare care au evaluat, printre altele, performanta in eliminarea soft-ului periculos, detectia atacurilor de tip phishing si performanta in conditii similare celor reale.

’’Secretul succesului nostru este un raport bun intre procesele automatizate și resursele umane implicate, care ne permite sa raspundem foarte rapid la toate noile amenintari. Un alt element cheie este flexibilitatea tehnologiei pe care o dezvoltam si o îmbunatatim constant de mai bine de 15 ani. Experienta valoroasa acumulata in tot acest timp ne permite sa fim proactivi in procesul de detectie’’, a afirmat Viorel Canja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.