Asus vine cu o varianta noua pentru ZenWatch

Google stie ce il intrebi
03/06/2015
Plata cu smartphone-ul este disponibila in supermarketurile din Romania
04/06/2015

Asus vine cu o varianta noua pentru ZenWatch

In fiecare an are loc expozitia pentru producatori Computex in Taipei, iar in cadrul acestui eveniment Asus a facut public ultimul model de ceas inteligent, ZenWatch 2. Diferenta dintre primul model si acesta nu sunt mari, de data aceasta Asus a mers pe ideea de utilitate si estetica. Astfel, ZenWatch are un design mai fresh si cu ce vine in plus este butonul Power situat pe partea laterala.  Noua versiune ruleaza pe Android Wear  si ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege din mai multe optiuni de curele. Ceasul va fi disponibil in doua versiuni, pentru incheieturi mici sau mai mari, iar carcasa este din otel inoxidabil in 3 culori: Rose Gold, Auriu si Gunmetal.

Ceasul inteligent mai ofera un beneficiu utilizatorilor si anume faptul ca el este rezistent la apa si praf, iar persoana ce il utilizeaza poate face dus cu el fara a-si face griji in privinda functionalitatii acestuia. De asemenea, incarcarea este foarte practica, compania dezvoltand un incarcator magnetic ce se ataseaza pe spatele ceasului.

ZenWatch s-a lansat pe piata in luna noiembrie, asta inseamna ca mai sunt cateva luni pana la disponibilitatea Asus ZenWatch 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.