Plata cu smartphone-ul este disponibila in supermarketurile din Romania

Asus vine cu o varianta noua pentru ZenWatch
03/06/2015
Asus lanseaza telefonul dedicat selfie-urilor
04/06/2015

Plata cu smartphone-ul este disponibila in supermarketurile din Romania

Incepand cu data de 1 iunie, in premiera in Romania este disponibila plata cu smartphone-ul in hypermarketul Cora, din soseaua Alexandriei, din Bucuresti, urmand ca apoi plata cu portofelul digital sa poate fi folosita in toate magazinele Cora din tara.

Asadar, totul este o chestiune de timp, intrucat portofelul digital aparuse de multa vreme peste ocean, iar vara aceasta a intrat in functiune si pe teritoriul romanesc. Incet, incet Romania se adapteaza la trenduri si usureaza viata cetatenilor cu ajutorul tehnologiei. Conform redactiei Gandul, aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay, poate fi descarcata gratuit pe toate terminalele smart care ruleaza sistemele de operare iOS si Android. Odata ce utilizatorul si-a inregistrat un card in aplicatie, plata cumparaturilor se va putea face rapid, prin scanarea unui cod QR, afisat la casa de marcat.

Utilizarea acestui mod de achitarea cumparaturilor este destul de simpla, insa pentru cei care indragesc metoda “old school”, vor putea in continuare sa plateasca cu cash ori cu cardul.

“Parteneriatul dintre NETOPIA mobilPay si Cora reprezinta o inovatie in acest segment, permitandu-ne sa oferim cea mai rapida, simpla si eficienta metoda de plata posibila”, a declarat intr-un comunicat Antonio Eram, CEO si fondator NETOPIA mobilPay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.