Aplicatia vocationala #TomorrowMe detinut de Samsung a avut succes inca din prima zi de la lansare

Clipul YouTube Rewind 2015 a aparut
15/12/2015
Telekom nu mai poate sa furnizeze dispozitive HTC in Germania
16/12/2015

Aplicatia vocationala #TomorrowMe detinut de Samsung a avut succes inca din prima zi de la lansare

Aplicatia vocationala #TomorrowMe powered by Samsung, prin care tinerii isi pot descoperi cariera potrivita, a fost descarcarta de 11.000 de utilizatori, iar rata de revenire in aplicatie a fost de 62%.

Samsung a lansat o campanie destinata tinerilor al carui scop este orientarea in cariera. Proiectul consta intr-o aplicatie motivationala #TomorrowMe pe care utilizatorii o pot descarca, iar in urma accesarii acesteia si raspunderii la intrebarile pe care le contine, aplicatia stabileste in ce categorie de tipologie realizata de Holland se incadreaza utilizatorul. Cele sase tipologii sunt urmatorele: realist, investigativ, artistic, social, antreprenorial si pragmatic. Dupa ce ati realizat chestionarul din care este formata aplicatia, veti primi sugestii de joburi, informatii despre domeniul in care personalitatea dumneavoastra se potriveste, dar si informatii despre studiile pe care ar trebui sa urmeze si despre etapele carierei alese, in conformitate cu profilul lor vocational.

Aplicatia #TomorrowMe a avut succes imens, fiind descarcata de 11.000 de utilizatori, iar rata de revenire in aplicatie a fost de 62%. De asemenea, trebuie mentionat ca aplicatia este disponibila si in varianta pentru desktop, avand aceleasi functii. Aceasta poate fi accesata de pe site-ul www.tomorrowme.ro.

„Anul acesta ne-am propus sa ne concentram pe oferirea unor solutii cât mai concrete la situatiile cu care elevii se confrunta in alegerea meseriei potrivite. Este important ca ei sa fie cât mai bine informati si sa afle cât mai multe detalii inainte de a-si alege o cariera care poate nu li se potriveste Acest lucru ne-a determinat sa lansam o aplicatie pe care noi o consideram extrem de utila pentru tineri, TomorrowMe, care sa constituie un punct de plecare in alegerea carierei viitoare” a declarat Sabina stirb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.