Aplicatia care te plateste pentru ca o utilizezi

Yahoo Mail restrictioneaza accesul celor care folosesc Ad-Block
23/11/2015
Google a pornit un parteneriat cu Disney
24/11/2015

Aplicatia care te plateste pentru ca o utilizezi

Stiu ce credeti acum. Un titlu ce suna a teleshopping sau a cancanuri, la fel am crezut si noi initial. Insa, haideti sa aflam despre ce este vorba. O noua aplicatie de mesagerie si de apeluri a luat cu asalat mediul online. Programatorii care au dezvoltat-o au pornit cu scopul de a pune bazele unei comunitati online in care nu doar ei ca si creatori ai acesteia sa profite de castig, ci si utilizatorii sai. Asadar, de aici s-a nascut conceptul de “aplicatia care te plateste pentru ca o utilizezi”.

Aplicatia se numeste WowApp, iar 70% din veniturile sau profiturile inregistrate de catre creatorii aplicatiei fiind returnati catre utilizatori pe masura ce acestia folosesc zilnic aplicatia. In ceea ce priveste partea de mesagerie aveti parte de toate functiile pe care le stiti deja, adica de la simple litere la emoticoane extrem de distractive puteti introduce orice doriti in conversatiile cu prietenii vostri.

Conform idevice. ro, activand functia Advertise Me din WowApp, veti primi bani pentru fiecare reclama afisata in aplicatie, fie ca o utilizati pe terminale mobile sau desktop, iar dupa cum v-am spus mai sus, castigati bani inclusiv din apelurile telefonice facute cu credit incarcat de catre voi. Toti banii generati in WowApp pot fi retrasi in conturile voastre sau PayPal, insa aveti si optiunea de a dona banii catre o cauza sau un ONG favorit, astfel ca daca sustineti o cauza importanta, acum ii puteti dona si bani. Donatiile pot fi făcute începând de la 10 centi. Banii in WowApp sunt oferiti sub forma de monede WowCoins, 100 de astfel de WowCoins avand valoarea de 1 dolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.