Google a pornit un parteneriat cu Disney

Aplicatia care te plateste pentru ca o utilizezi
23/11/2015
LG Pay, un nou serviciu de plati pe mobil
24/11/2015

Google a pornit un parteneriat cu Disney

Google se implica intr-un nou proiect, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare cu cei de la Disney, prin care integreaza tematica Star Wars in mai multe servicii ale sale, facandu-le mai interactive. Licenta filmului SF urmeaza sa fie integrata in servicii precum: Chrome, Maps, Gmail, Calendar, YouTube, dar si alte aplicatii. Integrarea tematicii filmului presupune o schimbare de design si adaptarea culorilor filmului. Design-ul va fi format din culori intunecate pentru fanii Sith si luminoase pentru cei care il favorizeaza pe Jedi.

Pentru a beneficia de aceasta schimbare, trebuie sa accesati link-ul google.com/starwars si sa alegei o parte. In parte stanga veti gasi ordinul Jedi, iar in dreapta se afla antagonistii Sith. Culorile se vor adapta in functie de tabara aleasa, iar odata cu acestea si simboluri ori inconite.

Conform go4it.ro, parteneriatul dintre Google si Disney nu se opreste insa aici. Pe 2 decembrie, aplicatia Star Wars de pe iOS si Android va oferi tuturor utilizatorilor de Google Cardboard posibilitatea de a experimenta pentru prima data universul filmelor in realitate virtuală. Disney a dezvoltat în cadrul ILMxLAB un mini-serial filmat la 360 de grade si il va lansa in decembrie exclusiv pe mobile. Acesta va avea legatura cu evenimentele din noul episod, The Force Awakens.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.