Instagram Stories – un succes culminant la doua luni de la lansare
10/10/2016
Facebook Messenger actualizat pe versiunea iOS
20/10/2016

Zuckerberg extinde portofoliul de aplicatii cu o noua lansare

Facebook Events este cea mai recenta aplicatie pe care echipa lui Mark Zuckerberg impreuna cu acesta au lansat-o. Aceasta are scopul de a ajuta utilizatorii sa descopere mai multe evenimente si sa le poata administra pe cele initiate de ei.

 

Reteaua Facebook gazduieste o multime de evenimente create de catre utilizatorii sai, iar aplicatia Events vine in ajutorul acestora pentru a avea o mai buna organizarea asupra lor. Inconvenientul pe care aceasta aplicatie il prezinta consta in fapul ca este oferita doar pentru terioriul SUA, iar daca aceasta functioneaza si atrage un numar mare de utilizatori urmeaza sa fie extinsa la nivel global.

Daca va intrebati ce face aceasta aplicatie pe langa organizare de evenimenem, e bine sa stiti ca aplicatia Events afiseaza toate evenimentele din zona in care ne aflam, dar si evenimentele pe care le organizeaza paginile pe care noi le urmarim. De asemenea, aceasta are si o functie de calendar, care ne permite sa tinem un istoric al tuturor evenimentelor de care suntem interesati, pentru a nu ne anunta prezenta la mai multe care se suprapun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *