Mozilla renunta la reclame in propriul browser
07/12/2015
LG urmeaza sa lanseze un nou telefon
07/12/2015

YouTube isi extinde portofoliul cu seriale si film

In ultimul an, YouTube a venit cu mai multe schimbari in prinvinta serviciilor pe care le ofera, incercand sa isi diversifice produsele si sa le imbunatateasca pe cele actuale. Oficialii platformei au ramas in continuarea la fel de preocupati de acest aspect si de data aceasta negocieaza cu case de productie pentru difuzarea de filme si seriale pe baza unui abonament.

Daca zvonurile se materializeaza in colaborari concrete, aceste servicii vor fi dinsponibile sub forma abonamentului YouTube Red. Acest serviciu este disponibil de cateva luni, respectiv de la finalul lunii octombrie, la platirea sumei lunare de 10 dolari. Odata incheiat acest abonament, utilizatorii dispun de o arhiva de videoclupuri si muzica, dar si de continut fara reclame.

Disponibil de la finele lunii octombrie, YouTube Red este serviciul prin care Google oferă abonaților care plătesc 10 dolari pe lună conținut video fără reclame. Cei de la Google au anunțat încă de la început că YouTube Red va include conținut propriu, mai exact că sunt în lucru mai multe seriale, dar nu au spus dacă vor prelua și conținut al altor studiouri. Informatiile publicate de The Wall Street Journal nu numesc casele de productie sau filmele ori serialele vizate, dar sustin ca Google cauta continut exclusiv sau disponibil in acelasi timp cu difuzarea pe TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *