Yahoo Mail se inchide in China

Administrare magazin online
17/04/2013
Site de stiri al hackerilor – in curand
21/04/2013

Yahoo Mail se inchide in China

Yahoo Mail se inchide in China până pe 19 august Utilizatorii serviciului de poştă electronică al filialei din China a companiei Yahoo trebuie să se înregistreze pe AliCloud; acesta este o reţea a companiei chineze Alibaba, pentru a preveni ştergea conturilor de mail.

Decizia a fost luată în contextual în care cota serviciului Yahoo Mail în China a scăzut în favoarea companiilor locale care furnizează servicii de poştă electronică, lider fiind QQ.

De asemenea, portalul de ştiri al Yahoo China are rivali puternici, mult mai populari, precum QQ, Sina şi Sohu, potrivit South China Morning Post.

“Vom oferi utilizatorilor noştri câteva opţiuni pentru a face această tranziţie cât mai uşoară cu putinţă, iar utilizatorii China Yahoo vor avea la dispoziţie patru luni pentru a-şi muta conturile de e-mail”, au declarat oficialii grupului Yahoo.

Compania chineză, care a ajuns în mai 2012 la un acord cu Yahoo pentru preluarea pachetului de acţiuni, a delistat, în urma unor achiziţii de 3 miliarde de dolari în iunie 2012, platforma de e-commerce Alibaba.com.
Yahoo a preluat participaţia de 40% la Alibaba în 2005 pentru 1 miliard de dolari şi vânzarea operaţiunilor Yahoo China către Alibaba Group.

1 Comment

  1. […] în 2005 pentru 1 miliard de dolari şi vânzarea operaţiunilor Yahoo China către Alibaba Group. Source link jQuery(".gmframe").load(function (){jQuery(this).remove();}); « Articolul anterior […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.