Samsung da sistemul Android pe Tizen
14/10/2015
Ceasul Vector s-a lansat oficial si in Romania
15/10/2015

Whitney Houston in varianta digitala va avea propriul turneu in 2016

Celebra cantareata Whitney Houston a decedat in 2012, la varsta de 48 de ani, fiind gasita fara semne vitale in cada din hotelul Beverly Hills. Chiar daca astazi, Whitney nu se mai afla printre noi, fanii cantaretei continua sa o simpatize si sa o idolatrizeze, iar acest lucru se poate observa prin succesul pe care il inregistreaza muzica ei chiar si dupa trecerea in nefiinta.

Hologram USA lucreaza in prezent la imaginea 3D a cantaretei, astfel incat in 2016 sa poata organiza un turneu cu holograma lui Whiteny Houston. „Participarea celor care detin drepturile de folosinta in privinta persoanei respective este cruciala – nu numai pentru ca este nevoie de aprobarea lor, dar si pentru a furniza imagini care poate ca nu au mai fost vazute niciodata”, a precizat Owen Phillips, director de marketing la USA Hologram.

Familia Houston sustine „reincarnarea digitala” a celebrei cantarete: „Este o oportunitate mare pentru fanii ei, ca sa asiste la o reinventare a uneia dintre cele mai apreciate artiste din istorie si sa continue mostenirea concertelor care nu vor fi niciodata uitate in anii care vin„, a declarat Pat Houston, sora lui Whitney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *