Vrei sa stii cum poti descarca un album intreg de fotografii de pe Facebook?
09/03/2015
Cum arata noul MacBook?
11/03/2015

WhatsApp vine cu solutii pentru utilizatorii blocati

Cu o popularitate in ascensiune, WhatsApp este din ce in mai folosit, iar faptul ca a inceput sa introduca treptat si apelurile, cu siguranta, va atrage si multi utilizatori. De curand, au aparut zvonuri ce fac referire la blocarea unor utilizatori ai aplicatiei WhatsApp care folosesc aplicatii terte, insa oficialii au venit cu o solutie pentru acestia, rezolvand astfel problema.

Utilizatorii respectivi se pare ca au apelat la aplicatii create de terti, iar acest lucru le-a creat probleme cu utilizarea aplicatiei WhatsApp. Aceste programe create de terti va permit sa socializati dintr-un singur loc cu prietenii vostri care folosesc multiple aplicatii de char si VoIP. Din pacate, creatorii WhatsAPp nu sunt incantati de acest concept. Ca urmare a acestui lucru, ei au restrictionat accesul utilizatorilor care folosesc aplicatii ce nu sunt oficiale. Ca un prim avertizment, cei afectati s-au trezit pe ecran cu un cornometru de 24 de ore, timp in care nu mai puteau primi sau trimite mesaje.

Desi s-a crezut la prima vedere ca accesul anumitor utilizatori la serviciu va fi taiat permanent, printr-un comunicat oficial, cei de la WhatsApp au detaliat faptul ca respectiva pedeapsa nu este atat de grava. Cei care vor sa foloseasca in continuare WhatsApp, nu trebuie decat sa-si stearga de pe telefon toate aplicatiile terte pentru acces la popularul serviciu de mesagerie si sa-si instaleze sau reinstaleze WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *