Firefox abordeaza reclamele personalizate
26/05/2015
Asistentul virtual va ajunge pe iOS si Android
27/05/2015

WhatsApp si cateva optiuni nu tocmai cunoscute

WhatsApp este una dintre cele mai populare si utilizate aplicatii de mesagerie. De curand, WhatsApp a venit cu o actualizare in urma carei a introdus apeluri prin intermediul aplicatiei, reusind sa se ridice la un nivel superior in ceea ce priveste serviciile oferite.

Va informam cu privire la cateva optini care nu sunt cunoscute de toata lumea si care va pot usura activitatea.

1. Functia „Last Seen” poate fi dezactivata

WhatsApp afiseaza mereu optiunea „last seen” in cadrul fiecarui utilizator, informanad in acest fel restul utilizatorilor cand am accesat noi ultima data aplicatia. Aceasta functie se poate dezactiva atat pe iOS, cat si pe Android.

Pentru detinatorii unui sistem iOS, trebuie sa realizati urmatorii pasi: Settings > Chat Settings > Advanced si setati Off la functia Last Seen Timestamp.

Pentru detinatorii unui sistem Android, acestia nu au nevoie sa acceseze setarile. Acestia trebuie sa intre in aplicatia WhatsApp si sa acceseze Setarile, apoi Confidentialitate si ulterior fiecare isi persoanlizeaza cine doreste si cine sa nu sa vada ultimul act in cadrul aplicatiei.

 

2. Poti face un back-up al conversatiilor 

Pentru iOS,  Settings > Chat Settings > Chat Backup, iar apoi Back Up Now.

Pentru Android, Settings > Chat settings si apoi Backup conversations pentru a crea un back-up.

 

3. Poti pune o parola aplicatiei WhatsApp

Pentru utilizatorii unui smarphone Android sau BlackBerry exista o multime de aplicatii care le pot proteja aplicatia. Recomandam pentru Android, WhatsApp Lock, in timp ce pentru BalckBerry cel mai bun program pare a fi Lock for WhatsApp.

 

4. Poti crea „Shortcuts” pentru contactele importante

Pentru a va usura activitatea, exsita functia sa realizam pictograme pentru contactele importante cu care vorbim cel mai des. Astfel, pentru utilizatorii Android acest pas este extrem de simplu, fiind nevoiti sa intre in aplicatie, apoi deschideti fereastra persoanei careia vreti sa ii faceti o pictograma pe ecranul principal si alegeti „Adaugati scurtatura/ Add conversation shortcut”.

 

5. Dezactivati salvarea pozelor de pe WhatsApp in Galeria Foto

Pentru iOS, este extrem de simplu:  Settings > Privacy > Photos si apasati pe butonul OFF.

In cazul utilizatorilor de Android, acestia trebuie sa creeze un fisier .nomedia in folderul WhatsApp’s Images sau in WhatsApp’s Video. Pentru a face asta ai nevoie de fisierul ES File Explorer. Navigheaza prin fisierul de poze sau videoclipluri. Apasa pe butonul „New” si alege „File”, iar apoi realizeaza fisierul intitulat .nomedia. Acestia pasi isi vor dezactiva salvarea pozelor de pa WhatsApp in Galeria Foto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *