Aveti mare grija ce scrieti pe Facebook
30/11/2012
A fost Google Romania tinta unui atac?
30/11/2012

Vestea cutremuratoare primita de parinti pe Faceook

Doi parinti din Statele Unite, sunt foarte necajiti pentru ca au aflat dintr-o postare pe Facebook ca fiica lor de 17 ani a fost ucisa.

Fiica lor a fost admisa intr-o scoala de asistente medicale. Pe 18 noiembrie, fiica lor, Jasmine Benjamin a fost gasita moarta in dormitorul din caminul scolii. Conducerea Universitatii de Stat Valdosta nu au anuntat parintii ca aceasta a decedat, relateaza Daily Mail.

Parintii acesteia au multe intrebari fara raspuns cu privire la decesul lui Jasmine.

Trupul ei nu prezenta urme de violenta, motiv pentru care autoritatile au crezut la inceput ca este vorba de o moarte naturala. Insa dupa rezultatul necropsiei, Politia si-a schimbat parerea, iar acum investigheaza un caz de crima.

Parintii sunt revoltati ca au auzit de moartea fiicei lor de pe Facebook. Universitatea de Stat Valdosta spune ca procedura standard in astfel de situatii este aceea de a contacta politia. Este adevarat ca parintii au fost contactati de politie in ziua in care fiica lor a fost gasita moarta, insa ei deja stiau ce s-a intamplat de pe Facebook.

Un alt soc pentru parinti a fost atunci cand au fost informati ca Jasmine a fost ucisa.

La mai mult de o saptamana dupa decesul ei, politia are prea putine indicii despre motivul decesului. Politia asteapta rezultatele testelor toxicologice, care vor fi gata in cateva saptamani, si numai dupa aceea se va putea anunta cauza mortii.

Seful Politiei din Valdosta a spus ca a primit o informatie cruciala despre caz, insa nu poate sa faca afirmatii deocamdata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.