Video call, acum disponibil si pe WhatsApp
16/11/2016
Apple a dezvoltat o reclama pentru o functie foto
09/01/2017

Un nou smartphone isi face loc in industria tehnologiei

Meizu Pro 6s este cel mai nou dispzoitiv lansat de Meizu, acesta este o versiune actualizata a modelului Pro 6 si vine ca o alternativa mai ieftina pentru iPhone.

Acest model comparativ cu cel anterior are o noua camera foto dar si o baterie mai mare. Telefonul are o carcasa din aluminium cu margini curbate si un amplasamnent al antenelor precum este cazul si cu Pro 6.

Meizu sustine ca modelul sau, Pro 6 a fost sursa de inspiratie pentru Apple cand a ales un nou amplasament al antenelor la telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Specificatiile tehnice includ un ecran AMOLED cu diagonala de 5,2 inci capabil sa afiseze o rezolutie FullHD de 1080×1920 pixeli care include si functii 3D Press. Optiunile de memorie includ 4GB capacitate RAM si 64GB spatiu intern de stocare care nu poate fi extins prin folosirea unui card microSD. Camera foto principala foloseste un senzor Sony IMX386 de 12MP cu functii de stabilizare optica a imaginii, asistenta laser si sistem de detectie a fazei. Camera foto secundara are un senzor de 5MP cu apertura f/2.0, conform redactiei Tech Cafe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *