Cum sterg emailuri mai vechi, direct din sectiunea cPanel a siteului
05/11/2014
Aplicatia care iti spune cat timp ai petrecut pe Facebook din ziua in care ti-ai facut cont
06/11/2014

Trucuri despre Youtube

Youtube este cel mai mare canal video, unde utilizatorii pot viziona si incarca videoclipuri pe o gama variata de domenii. Indiferent ca vrei sa asculti o melodie, sa vizionezi ultimele videoclipuri in materie de muzica sau vrei sa te uiti la un tutorial, Youtube poate fi accesat de pe orice tip de gadget.

1. Seteaza minutul de incepere al videoclipului cand ii dai “share”

Daca vrei sa dai share unui videoclip, poti seta astfel incat ca persoana ce acceseaza link-ul distribuit de tine sa vizioneze videoclipul de la minutul pe care tu il setezi. Acest lucru este posibil in felul urmator: dupa link se adauga  #t=01m08s  pentru a seta videoclipul sa inceapa la 1 minute si 8 secunde. Acesta se poate schimba in functie de optiunile fiecaruia.

 2. Incarca bara videoclipului in mod rapid

SmartVideo pentru Youtube este posibila doar accesand Firefox sau Chrome. Dupa instalarea acestei aplicatii, acceseaza Global Preferences, iar apoi bifeaza casuta pentru Smart Buffer.

3. Youtube in Slow-Motion

Pentru a viziona videoclipurile Youtube in Slow-Motion ai nevoie de HTML 5 Player. Dupa ce ai executat acest pas, vei gasi restul etapelor in optiunile de viteza.

4. Descarca videoclipuri cu subtitrare

Cum exista o multime de videoclipuri pe Youtube, multe probabil sunt diferite limbi straine care nu iti sunt familiare. De aceea, exista un site care iti permite sa descarci videoclipuri cu subtitrare dorita, aceasta fiind posibila accesand site-ul KeepSubs.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.