Noul browser Microsoft a primit un nume
04/05/2015
Utilizatorii Facebook din Europa au restictii
05/05/2015

Trucuri de utilizare a retelei de socializare Facebook

Facebook este la ora actuala cel mai utilizat site de socializare. Serviciul online de socializare nu mai este o enigma pentru nimeni, majoritatea persoanelor detin un cont sau daca nu, cel mai probabil l-au experimentat sa vada cum sta treaba. Ce nu stiti este faptul ca exista niste trucuri pentru Facebook care nu sunt atat de populare precum serviciul in sine.

1. Ceea ce probabil nu stiai este faptul ca iti poti schimba font-ul pe Facebook. Desi acest lucru este posibil, toata lumea foloseste font-ul prestabilit de Facebook. Pentru a il schimba, acceseaza site-ul ce detine o varietate de font-uri.

2. Sincronizarea Calendarului de pe Facebook cu Google Caldendar. Mergi la Evenimente pe Facebook. Alege evenimentele ce urmeaza sa se intample si apoi da click pe Optiuni. Odata bifata aceasta optiune, poti alege sa faci export la evenimente, precum in poza de mai jos.

Odata ce ai copiat adresa, mergi la contul tau unde se afla Google Calendar. In partea stanga vei vedea optiunea numita „Other Caldendars/Alte calendare”. Click pe sageata cu varful in jos si alege din meniul afisat „Add by URL”.

3. Lasa un comentariu negru – ingrosat. Pentru a lasa un astfel de comentariu, tine apasat tasta ALT pe tastatura si tasteaza „0173”. Apoi, elibereaza toate tastele si apasa enter. Tocmai ai lasat un comentariu negru.

4. Alege cine sa te vada online pe chat. Click pe iconita mica de setari din dreapta jos din coltul ferestrei pentru chat.

Acolo poti alege din trei optiuni cine poate vedea ca esti online pe chat. Dupa ce alegei optiunea dorita, dai save la setari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *