Sugestiile amuzante facute de Google
24/08/2015
Facebook Moments a primit imbunatatiri
25/08/2015

Topul site-urilor unde iti poti crea propria caricatura

Probabil multi vor spune ca inlustratiile de tipul caricaturilor sunt doar pentru copii, insa nu e chiar asa. Acestea au capabilitatea de a reda o poveste intr-un mod vizual, de-a dreptul inedita si originala. In general, caricaturile ti le creezi singur daca te descurci sa desenezi. Insa, in prezent, oricine doreste sa aiba propria caricatura si-o pot crea online intr-un simplu si usor.  Cu doar cateva accesari de click-uri, reusesti sa iti creezi propriul caracter care se inspira din viata ta de zi cu zi. Mai jos va prezentam cateva site-uri pe care noi le consideram cele mai bune in aceasta nisa.

Create Your Own Comic by Marvel

Acest site este usor de utilizat si prezinta multe sugestii de caricaturi extrem de „cool”.

Bitstrips

Bitstrips te ajuta sa iti concepi propriul caracter inspirat din stilul tau. Poti adauga caricaturii personale o coafura, niste machiaj, dar poti si ajusta marimea fetei astfel inca sa fie cat mai aproape de realitate. Bineinteles, nici stilul vestimentar nu duce lipsa de optiuni.

Write Comics

Write Comics este un alt site de creare a personajelor din povesti. Pe acest site nu trebuie sa te inregistrezi, putand fiind accesat si fara a te autentifica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *