Topul persoanelor publice cu cea mai mare comunitate pe Facebook
12/10/2015
Parerile clientilor despre serviciile oferite de Amigio Exclusiv
12/10/2015

Top trei alternative pentru Photoshop

Programele de editare a fotografiilor au devenit din ce in ce mai populare, iar multi isi dezvolta skill-urile exersand cu ajutorul acestora. Bineinteles, cel mai popular este de departe Photoshop, insa in acelasi timp ramane si cel mai complex. Photoshop, dincolo de diversitatea de functii cu care este echipat, ramane un program complicat si care nu prezinta un meniu tocmai accesibil tuturor. Asadar, multi utilizatori aleg sa foloseasca alte programe de editare care sunt mai putin complicate. In continuare va prezentam cele mai eficiente si accesibile alternative pentru Photoshop.

1. GIMP

GIMP (GNU Image Manipulation Program) este flexibil si include o multime de caracteristici de baza care pot reproduce aceleasi efecte ca Photoshop. GIMP ne intampina cu o interfata prietenoasa, fiind asemenatoare cu cea a progrmaului Photoshop.

 

2. PINTA

Pentru Windows, cea mai buna alternativa la Photoshop, pentru editari minore, este Paint.NET. Este mai simplu decat Photoshop. Programul permite lucrul pe layere si ofera numeroase filtre pentru imbunatatirea imaginilor si dimensionarea lor.

 

3. Inkscape

Programul se aseamana mai mult cu Illustrator, decat cu Photoshop. De asemenea, programul este destinat in principal imaginilor de tip vectorial. Interfata este decenta si se apropie de ideea de  accesibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *