Ti-a cazut tableta in apa ? Sfaturi sa o repari.

Spionaj cibernetic asupra institutiilor din Romania
07/08/2014
6 Trucuri Despre Google
07/08/2014

Ti-a cazut tableta in apa ? Sfaturi sa o repari.

Cum este perioada estivala si cei mai multi aleg sa-si petreaca timpul pe malul marii sau a unei piscine, sunt mari sanse ca telefonul sau tableta ta sa aiba de-a face cu primul “botez” . Daca ti-ai scapat tableta in apa este indicat
sa apesi cat poti de repede butonul de “off” si sa ii scoti capacul si restul componentelor dezasamblabile pentru a evita contactul componentelor electronice cu apa.

Cu o carpa puternic absorbanta, care nu lasa scame, stergeti carcasa, ecranul si interiorul acesteia. Nu trebuie sa folositi servetele de hartie, pentru ca lasa cocoloase care pot afecta mecanismul electronic.

Dupa ce l-ati sters, este recomandat sa zguduiti telefonul pentru a putea fi eliminate si ultimele picaturi de apa, iar apoi repetati stergerea. Dupa aceea trebuie sa scoateti toate elementele posibile ale telefonului sau tabletei si puneti-le intr-o punga de plastic alaturi de cat mai multe pliculete de gel de siliciu (silicagel). Le gasiti in cutiile de pantofi noi. Siliciul este ideal pentru ca absoarbe eficient umezeala.

Trebuie sa inchideti punga ermetic cu o banda de scoci sau legati-o in asa fel incat sa nu intre aer. Lasati componentele in punga timp de 72 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.