Tag Heuer si-a lansat noua colectie de ceasuri alaturi de holograma lui Ayrton Senna

Ceasul Vector s-a lansat oficial si in Romania
15/10/2015
Hotelurile digitalizate prevestesc o epoca futurista
16/10/2015

Tag Heuer si-a lansat noua colectie de ceasuri alaturi de holograma lui Ayrton Senna

Hologramele exista de mult timp, insa cu toate acestea evolutia lor in zona tehnologiei nu a fost una rapida. Acestea inca au ramas la stadiu de SF-uri, de lucruri marete si imposibile pe care le stim din filme, insa in realitate lucrurile stau diferit. In anumite sitatuatii hologramele chiar se folosesc, dar acestea sunt costisitoare si, tocmai, de aceea nu au beneficiat de o ascensiune in ceea ce priveste popularitatea.

Ei bine, in cadrul anumitor evenimente de mare amploare, specialistii apeleaza la holograme. Asa s-a intamplat si in cazul aniversarii de 30 de ani se colaborare intre Tag Heuer si echipa de Formula 1 McLaren, care s-a materializat prin aducerea marelui campion Ayrton Senna la volanul masinii de curse.  Campionul a fost prezent sub forma unei holograme alaturi de Bianca Senna, nepoata legendarului pilot.

Tag Heuer a pregatit o noua colectie a modelelor de ceas Carrera Calibre 16 Chronograph si Formula 1 Chronograph care ii este dedicata marelui pilot, care in prezent nu se mai afla printre noi. Evenimentul a fost extrem de emotionant, iar familia Senna au fost prezenti in cadrul acestei lansari.Ambele modele de ceasuri sunt personalizate cu logo-ul sub forma literei S desenat cu lac rosu pe cadran, alaturi de numele Senna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.