Steve Jobs si perioada in care s-a lansat iPhone-ul

Invata sa deschizi un fisiere cu extensie necunoscuta
09/02/2015
Twitter si-a revenit din pierderile economice din 2013
09/02/2015

Steve Jobs si perioada in care s-a lansat iPhone-ul

iPhone a debutat abia in 2007 si foarte putine lucruri s-au stiut despre primul smartphone Apple inainte de lansare. Asta deoarece proiectul a fost cel mai important din istoria companiei, iar Steve Jobs, seful de atunci al Apple, era „maniac” cand venea vorba de pastrarea secretelor.

Potrivit Business Insider, cu putin timp inainte de evenimentul de lansare de la MacWorld 2007, cativa ingineri Apple au mers acasa la Steve Jobs cu un model iPhone pentru a rezolva o problema pe care telefonul o avea cu conexiunea Wi-Fi. In timp ce lucrau la telefon, a aparut, in fata casei, un angajat al FedEx care ii aducea un colet lui Jobs.

Seful Apple s-a dus sa-l intampine, avand telefonul nelansat in mana. Cand s-a apropiat de curier, Jobs a ascuns mana cu telefonul la spate si a semnat coletul.

Inginerii aflati de fata au fost socati de gestul lui, mai ales ca stiau cat de important era pentru Jobs ca secretele companiei sa fie pastrate. „Ca sa intelegeti contextul, atunci cand transportam noi telefoanele le duceam in acele cutii securizate Pelican. Aceste telefoane nici nu aveau voie sa iasa din campusul Apple, iar Steve Jobs ascunde unul la spate”, a declarat unul dintre cei care au fost martori la incident.

[youtube id=”9hUIxyE2Ns8″ width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.