Google – amendat cu 500 milioane dolari
25/08/2011
Cel mai cunoscut hacker, Kevin Mitnick, le da sfaturi celor care vor sa il urmeze
26/08/2011

Steve Jobs, CEO-ul Apple, si-a dat demisia. Vezi motivele!

Steve Jobs si-a anuntat demisia din functia de director executiv al companiei printr-o scrisoare adresata conducerii, dar si “comunitatii Apple”. El precizeaza ca  doreste sa-si pastreze pozitia de presedinte al consiliului de administratie.

In scrisoarea citata de agentiile de presa, Steve Jobs a declarat: “Mereu am spus ca daca va veni o zi in care nu-mi voi mai putea indeplini indatoririle ca CEO al Apple, voi fi primul care va voi anunta de acest lucru. Din pacate, acea zi a venit”.

Demisia lui Steve Jobs vine in momentul lansarii unor noi versiuni ale telefoanelor si tabletelor Apple. iPhone5 a fost deja anuntat pentru luna septembrie de mai multi operatori de telefonie mobila din Statele Unite, iar iPad3 va fi lansat, probabil, la inceputul anului viitor. La carma companiei va sta de-acum Tim Cook.

Jobs este  varsta de 55 de ani si sufera de o forma rara de cancer. A trecut de curand printr-o operatie de transplant de ficat, iar de la inceputul acestui an se afla in concediu medical.

Apple a fost fondat de Steve Jobs si Steve Wozniak in 1978- Jobs a avut o contributie determinanta in pozitionarea Apple, fiind una din cele mai importante companii din domeniul IT&C la nivel mondial. La finalul anului trecut, Jobs a fost desemnat omul anului de catre cotidianul Financial Times.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.