HTC One A9 a ajuns si in Romania
29/10/2015
Viata lui Steve Jobs este prezentata intr-o biografie animata
29/10/2015

Sony Xperia Z5 va fi telefonul lui Jame Bond in noua pelicula Spectre

In curand va avea loc premiera celei mai recente parti din seria James Bond. “Spectre” asa cum este intitulat proiectul cinematografic, reprezinta cel de-al 24-lea film din aceasta seria, iar personajul principal ramane Daniel Craig care il interpreteaza pe sarmantul spion James Bond.

Companiile de telefonie mobila au dus o lupa crancena in rolul pentru telefonul lui James Bond, iar concurenta s-a dat intre Sony si Samsung. Initial, Sony facuse o ofera de 5 milioane de dolari pentru ca telefonul Xperia Z4 sa apara in Spectre, insa Daniel Craig a refuzat aceasta oferta, lucru care i-a determinat pe cei de la Sony sa isi mareasca bugetul la 18 milioane de dolari. Samsung venise cu o oferta la fel de avantajoasa, iar protagonistul parea sa fie mai entuziasmat de cea din urma companie, insa decizia nu a fost numai a lui si in cele din urme s-a hotarat ca telefonul lui Bond sa fie acest model de Sony.

“Pe langa partea de bani, mai este si factorul creativ iar lui Daniel nu ii place sa fie folosit telefonul Sony pentru film. Gandirea subiectiva/obiectiva este ca James Bond foloseste doar ce-i mai bun si, in mintea lui, Sony nu este cel mai bun” a scris Andrew Gumpert, presedintele afacerilor si operatiunilor globale la Columbia Pictures, intr-un email ajuns pe internet.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.