2015 se preconizeaza a fi anul casei conectate la internet
18/12/2014
Unelte online care isi usureaza munca
19/12/2014

Solutii care te ajuta sa iti incarci telefonul intr-un timp mai scurt

Ne-am gandit sa va punem la dipozitie cateva solutii care va permit sa scapati de asteptarea anevoiasa atunci cand va incarcati telefonul. Cu ajutorul acestor trucuri telefonul se va incarca mai repede si nu veti mai fi nevoie sa asteptati mult timp si nici nu va afecteaza bunul.

Treci in Modul avion cand incarci telefonul ca sa nu mai ai niciun consumator activ. Daca nu poti face asta pentru ca ai de preluat apeluri sau mesaje, dezactiveaza pe rand tot ceea ce nu-ti trebuie: WiFi, 4G sau 3G, Bluetooth, NFC si altele similare. In aceeasi idee, opreste telefonul apoi baga-l la incarcat. Nu va fi activa nicio functie, dar cu cat este redus consumul, cu atat se reduce timpul in care se incarca.

Alt sfat util este sa folosesti priza in loc de portul USB, iar la priza ai grija sa conectezi un incarcator potrivit telefonului tau.

Pentru cea mai rapida incarcare, o reprezinta incarcarea prin priza, cu incarcator potrivit, telefonul oprit si racit. Acest ultim punct nu l-am amintit pana acum, dar racirea telefonului grabeste incarcarea. Bateriile se degradeaza mai repede la temperaturi extreme si afecteaza incarcarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *