Statistica de conturi Facebook la nivelul Romaniei
19/11/2015
Campanie de donare direct pe Facebook
19/11/2015

Snapchat vine cu un update contra cost

Snapchat este o aplciatie destinata mesagerie insa sub o form ceva mai complexa. Aplicatia mobila permite trimiterea de poze si inregistrari video atasate mesajelor.

Compania care detine aceasta aplicatie vine cu imbunatatiri, cu scopul de a o actualiza la tendintele pietei si sa vina cu un plus peste concurenta. Astfel, Snapchat a primit acum optiunea de filtre, numite „lenses”, insa ce trebuie stiut este faptul ca acestea vin contra cost.  Utilizatorii vor putea cumpara filtre pentru a-si imbunatati selfie-urile.

Filtrele care se pot cumpara sunt disopnivile in Lens Store. SnapChat va oferi deocamdata un numar de 30 de filtre cu plata, fiecare putand fi cumparat pentru 0,99 centi.

Deocamdata sunt doar cateva tari care permit achizitiile facute in aplicatia SnapChat: SUA, Marea Britanie, Canada, Brazilia, precum si o serie de tari din Europa, intre care Romania nu se afla pentru moment.

Aceasta actualizare nu este deocamdata disponibila la  nivel global, disponibilitatea filtrelor facandu-se treptat. In prezent, tarile care permit cumpararea filtrelor in aplicatia Snapchat sunt: SUA, Marea Britanie, Canada, Brazilia, precum si o serie de tari din Europa. In Romania inca nu au ajuns, insa este una din tarile luate in calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *