Site romanesc de 3 milioane euro

Ochelarii Google Glass duc la divort
15/03/2014
Aplicatie mai tare decat Whatsapp!
24/03/2014

Site romanesc de 3 milioane euro

Are 27 de ani si are un site de 3 milioane de euro. Poate fi de necrezut pentru multi, dar Freshome.com reprezinta munca unui tanar timisoarean inceputa acum 14 ani. Intr-un interviu acordat businessmagazin.ro , Mihai Cristian Micle, posesorul acestui portal web tine sa precizeze ca ideea i-a venit în anul 2007, când era student la Facultatea de Telecomunicaţii din Timişoara

Tanarul a început să se gândească la construirea casei de vis si deoarece nu avea conturată o idee clară în legătură cu aspectul acesteia, şi-a petrecut câteva zile căutând case pe internet. Căutarea a continuat şi în zilele care au urmat, iar treptat s-a transformat într-o pasiune pentru Micle, care începuse să stocheze pozele găsite într-un dosar în calculator.

In momentul de fata Freshome.com se concentreaza pe continutul in limba engleza, care asa cum puncteaza si timisoreanul are un public, cu potential mai mare de conversie a vizitatorilor in bani. Micle precizeaza ca, in ciuda faptului ca a primit o oferta si de 3 milioane de euro pentru acest site, nu intentioneaza pentru moment sa il vanda si sa se retraga de la carma sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.