Serviciul Visa Europe disponibil si pe retelele sociale

Un joc inspirat din Titanic
24/02/2015
Fa cu cunostinta cu robotul care canta la vioara!
24/02/2015

Serviciul Visa Europe disponibil si pe retelele sociale

Visa Europe extinde serviciul Visa Direct, denumit anterior Visa Personal Payments, in majoritatea tarilor unde compania este prezenta, ceea ce va permite realizarea de transferuri de bani de o persoana catre alta persoana, prin intermediul telefonului mobil si al retelelor sociale, la nivel mondial.

Incepand din aceasta vara, serviciul Visa Direct extins va fi disponibil in 20 de limbi si va facilita transferul de bani in mai multe valute, pentru a permite oricui sa trimita bani catre familie si prieteni, mai simplu si rapid ca oricand, prin utilizarea numarului de telefon mobil.
Visa Europe a incheiat un parteneriat cu fastacash prin care ofera bancilor membre posibilitatea de a-si extinde serviciile puse la dispozitia clientilor, care utilizeaza Visa Direct, cu functionalitatea de transfer de bani catre alte persoane prin retelele sociale, precum Facebook, Twitter, WhatsApp si LinkedIn. Prin alaturarea tehnologiei fastacash si a serviciului Visa Direct, bancile vor putea facilita transferurile de bani catre orice card Visa, iar utilizatorii finali vor putea realiza aceste transferuri prin intermediul retelelor sociale preferate sau platformelor de mesagerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.